
Kold mad til de varme aftener
Rødbedesuppen er fantastisk flot i farven når den tilberedes og når den serveres
Kold mad til lune aftener.
Let mad med frisk brød til og måske lidt salat.
Eller en let forret når du får gæster
Det er på vej i webshoppen.
I første omgang er der tale om tre supper
Den første er kold agurksuppe, med ristet serranoskinke.
Den er frisk, læskende og mild i smagen
Som smagsgivere er brugt egen saltsyltet limeskræl, hvidløg, græsk yoghurt og egen hønsebouillon.
Den anden er kold rødbedesuppe med ristede mandler
Den er flot og farverig, og en god tekstur med de sprøde ristede mandler
Rødbede kan have en lidt fad og jordagtig smag. Det er der taget højde for i opskriften med tilsætning af æble, limesaft, dildfrø, hvidløg, yoghurt, egen hønsebouillon, olie og salt
Den tredje er kold melonsuppe med muslinger og chili
Den har kant med sødmen fra melon, kraften fra chili og smagen af hav fra de bløde muslinger
Derudover får suppen smagsnuancer fra æble, hvidløg, hvid balsamico, Ricottaost, skræl og saft fra øko lime og salt
Og det kan holde sig.