Michael/ august 5, 2017/ Nye retter/ 0 comments

Rødbedesuppen er fantastisk flot i farven når den tilberedes og når den serveres

 

Kold mad til lune aftener.
Let mad med frisk brød til og måske lidt salat.
Eller en let forret når du får gæster

Det er på vej i webshoppen.

I første omgang er der tale om tre supper

Den første er kold agurksuppe, med ristet serranoskinke.
Den er frisk, læskende og mild i smagen
Som smagsgivere er brugt egen saltsyltet limeskræl, hvidløg, græsk yoghurt og egen hønsebouillon.

Den anden er kold rødbedesuppe med ristede mandler
Den er flot og farverig, og en god tekstur med de sprøde ristede mandler
Rødbede kan have en lidt fad og jordagtig smag. Det er der taget højde for i opskriften med tilsætning af æble, limesaft, dildfrø, hvidløg, yoghurt, egen hønsebouillon, olie og salt

Den tredje er kold melonsuppe med muslinger og chili
Den har kant med sødmen fra melon, kraften fra chili og smagen af hav fra de bløde muslinger
Derudover får suppen smagsnuancer fra æble, hvidløg, hvid balsamico, Ricottaost, skræl og saft fra øko lime og salt

 

Og det kan holde sig.

Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*