Nye retter

Varme krydderier til kolde dage

På denne årstid kan det være rart med solid varm mad, gerne med de særlige varme krydderier som nelliker, kanel, kardemomme, chili, ingefær, gurkemeje koriander og flere til, som vi kender fra Indien og Pakistan.Der er dog forskel i de to landes køkkener, selv om mange af krydderierne er de samme. De to lande bruger af religiøse årsager forskellige typer af kød. I Indien er koen hellig, og der er ikke retter med oksekød. I Pakistan er gris urent, og indgår ikke i opskrifter. Noget særligt for Pakistan er også deres inddragelse af krydderiet paprika.
I de fire nye retter er der mulighed for at prøve næsten alle smagsnuancer. Dog  ikke den traditionelle smag af bukkehornsfrø, der indgår i det vi normalt forstår som en karry blanding herhjemme. Der er tre slags kød og en vegetarsuppe.
Som altid kan du under den enkelte ret, læse præcis hvad der er brugt af ingredienser.
God appetit.

Først er der Spicy Tomat-Linse Suppe.
Fyldig, mættende og fuld af smag fra blandt andet de ristede sennepskorn. Du kan læse mere om den HER

Stærk Indisk Kylling, der som navnet siger, er for de der godt kan lide varm mad med et hot tvist. Læs mere om hvad der blandt andet er brugt af krydderier, HER

Curry Med Lam og Spinat er inspireret af det Pakistanske køkken, med brugen af paprika sammen med varme krydderier.  Den ser flot ud på en tallerken eller i gryden, med den mørke grønne farve. Læs mere HER

Curry Med Hakket Oksekød kræver ikke yderligere tilbehør. Der er linser i retten, og derfor ikke brug for ris, nudler eller kartofler. Et godt stykke frisk brød er dog altid godt . Læs mere HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *