Vi har også tilbehør til frokostbordet

Der er mange frokoster der skal overståes i løbet af december. Hvis du selv skal stå for en eller flere og gerne vil have lidt hjælp, kan du få det her. 
Det kolde bord

Lage til Karrysild og Kryddersild
Silden skal du købe selv, og skære i den størrelse du gerne vil have. Lagen på glas er cremet, og kan fortyndes med lidt mayonaise eller tyk yoghurt til den konsistens du ønsker. Begge begge typer lage er kraftige i smagen, uden for meget sødme. 

Postej af laks og torsk
Fisk på en let måde. Kan bruges i en salat, eller på et stykke brød. Enkle i smagen. Laksepostejen er krydret med egen saltsyltede lime og Torskepostejen er krydret med hvidvin og dildfrø.

Indhold til Tarteletter med kylling og asparges
Klassisk ret som en del af det lune frokostbord. Kom indholdet fra glas i en gryde og varm det langsom op. Glasset kan du bruge som meljævner. Lad  lidt af den kolde sauce blive i glasset, kom 1-3 spsk. mel i, ryst glasset og kom lidt i gryden af gangen, til saucen har den konsistens du vil have. Imens varmer du tarteletterne i ovnen.
Du kan lave kvalitets Tarteletter der er lavet på ærlige råvare fra bunden af,  på 10 minutter Og uden tilsætningsstoffer.

Postej af and, kyllinglever og gris
Postejerne er helstøbte i deres smag, og med hver deres særpræg. Andepostejen er blandt andet krydret med syltet appelsin og hele grønne Madagaskarpeber, Kyllingepostejen med enebær og Nakkefiletpostejen med mandler og valnødbrændevin 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *