Michael/ maj 20, 2019/ Årstidens retter, Nye retter/ 0 comments

Forår er friske grøntsager, kold mad til varme dage og måske også lidt lettere mad.

Det er der kommet fire nye retter til af:

  • Mørksej fiskeboller i citrussauce.
    Det er råvarerne, der giver smag i denne ret. Fiskebollerne lavet på mørksej indeholder blandt andet løg, knoldselleri, og saucen er blandt andet lavet på skræl fra lime og citron og reven muskat. Væden i glasset er derudover kogevandet fra fiskebollerne
  • Butternutt squash med syltede svampe
    Det er et flot orange græskar med en karakteristisk facon.
    Retten overrasker med både fyldig smag, lækker cremet konsistens og en syrlighed fra de syltede svampe.
    Kan fortyndes op til 25%
    Ved anretning ser det godt ud med en spiseskefuld yoghurt i midten og aromatiske basilikum blade på toppen.

  • Grønkåls frikadeller i Rabarbersauce
    Rabarber er forårsmad.
    Frikadellerne har en flot grøn farve indeni.
    Der er masser af syre fra rabarber, fyldig smag fra champignon og sødme fra æble .
    Prøv med nye kartofler eller, hvis du kan lide chili, nudler med frisk chili på toppen

  • Pull Pork i rabarber BBQ
    Endnu en forårsret med rabarber
    Der er god smag fra krydderier. Rabarberne giver syre og friskhed.
    Indholdet fra glas kan bruges på mindst tre måder:
    1.
    Som en dekorativ forret. Indholdet fra glas kommes i store bagte kartofler og pyntes med skiver af avocado , creme fraiche og grønne urter.
    2.
    Som indhold i en Burger. Varm indholdet fra glas op. BBQ saucen tyknes eventuelt. imens laves en salat af fint snittet hvidkål og gulerødder i fine stave.
    Burgeren samles med salat på bunden, indholdet fra glas ovenpå og burgerlåget får en god spiseskeful af din egen mayonaise.
    3.
    Som en gryderet serveret med frisk coleslaw


Share this Post

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*