Ikke kategoriseret

Tre nye saucer til sommergrillen eller din fisk

Sol og varme, sammen med masser af friske grøntsager. Sommeren er herlig i Danmark.
Det er tid til friske fisk og kød på grillen

Og nu kan du købe tre nye smagsfulde og fyldige saucer med hver deres unikke karakteristik

Madagaskar perber sauce

Den er lavet på kalvefond der giver saucen fyldighed, med røde aromatiske hele peberkorn og grønne hele Madagaskar peberkorn.
Styrken i de grønne Madagaskarpeberkorn giver retten kant.
Saucen skal varmes op, tyknes med lidt mel og eventuelt kan den tilføres lidt farve med kulør, hvis det ønskes.

Esdragon sauce

En sauce der kan bruges til både hvid fisk og lyst kød fra grillen.
der har fået inspiration fra Bearnaise saucen, men alligevel helt sin egen. Smagen af esdragon er tydelig. Basen i saucen er smør og piskefløde, og fedmen balanceres af syre der kommer fra limesaft, hvid balsamico og sherry.
Saucen varmes op, tyknes med lidt mel og smages til med salt.

BBQ sauce

En kraftig smagende sauce der kan bruges som marinade på et stykke kød der skal på grillen eller i ovnen, som en kold sauce til kød eller pølser og også som smagsgiver i en opbagt sauce.
Saucen er lavet på en base af hjemmelavet ketchup og får ekstra styrke fra røget paprika og cayennepeber.
Behøver ikke at tyknes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *