Nye portioner af kendte retter
Efteråret indbyder til mere fyldig mad. Det er der arbejdet med i den sidste uge.
Tomatsalsa er den mest solgte ret målt på antallet af glas. God på et stykke brød eller som sauce i en gryde ret.
Så den laves hele tiden. Du kan læse mere om den her
Tarteletter er en klassisk dansk ret der stammer helt tilbage dfra begyndelsen af dette århundrede hvor den var eftertragtet af borgerskabet.
Køber du selv tarteletterne kan du købe indholdet her, lavet på egen kyllingebouillon og selvfølgelig med masser af kød og asparges
Coq au vin hedder det i Frankrig. Her hedder retten Kylling med Paprika, Champignon og Rødvin. Smager framragende med løse ris til. Enkel og alligevel meget smagende hverdagsret. Læs mere her
Kalv med perleløg og laurbær, serveret med en kartoffelmos der er lavet med smør og piskefløde. Så bliver det ikke meget bedre. Og masser af kalorier til at klare efterårets blæst og kulde. Du finder flere oplysninger om retten her.
Til sidst kan vi drømme os til udlandet med den ret der er lavet med den fantastiske Italienske gorgonzolaost og svampe. Den skal selvfølgelig serveres med en god pasta som saucen rigtigt kan hænge fast på. God og fyldig smag.
Læs mere her