Årstidens kasse

Nu kan du bestille julekassen til det kolde bord

Masser af smag, og det smager som du har lavet det selv.
Til alle retter medfølger instrukser i tilberedning og anretning.

Vælg mellem:
Julekassen pris 275,00
Julekassen XL pris 475,00

Leveres i fin sort æske med rødt bånd udenom.

Skal kassen sendes kommer fragt oveni

Bestilling på:
kontakt@detholder.dk

Facebook : tilberedt
Bestil i kommentarfeltet

Julekassen kan afhentes i:
Kulhuse lørdag d. 5 december
Kødbyen, Slagtehusgade 11A fra mandag d. 7 december

Regn med 5 dages produktionstid

Og husk, alle glassene kan holde sig udenfor køleskab til du skal bruge dem

For at få det fulde udbytte af julekassen skal du bruge:
Marinerede sild, gerne gammeldagsmodnede, løg og æg
Tarteletter, evt grønne ærter
Brød
Et par gode oste
Har du lavet hårdkogte æg på forhånd, skal du regne med en times tid i køkkenet

For at få det fulde udbytte af julekassen, skal du ud over ovenstående også bruge:
1 flaske rødvin og evt. rosiner
Kiks til chokoladen
Sennep til sprængt gris
Hvis det hele skal laves skal du regne med 1½ time i køkkenet

Julekassen

Julekassen indeholder:

Lage til karrysild.
Smagt til med stærk karry. Lagen er koncentreret og skal røres op med yoghurt, skyr eller hjemmelavet majonaise
Gammeldags modnede marinerede sild anbefales.
Passer til 3 store sildefileter (1 glas sild)

Lage til kryddersild
Smagt til med paprika og cayennepeber. Anvendes direkte, men hold øje med de hele krydderier.
Passer til 3 store sildefileter (1 glas sild)

Indhold til tarteletter
Helt enkelt. Kylling, asparges og egen kyllingebouillon.
Passer til 6-10 tarteletter
Varmes op i gryde. Lidt af kyllingebouillon gemmes i glas, blandes op med lidt mel, rystes og kommes i gryden til at tykne saucen.
Grønne ærter kan tilsættes

Andepostej med syltet appelsin og rom
Der er brugt andebryst, egen syltede appelsinskræl, brun rom og grønne Madagaskar peber
Anvendes direkte fra glas til et stykke godt rugbrød

Svesker i tesirup med rom
Indeholder også appelsinsaft og skræl samt vaniljekorn.
Passer godt til gode oste som et sødt modspil eller

Julekassen XL

Julekassen XL indeholder det det samme som julekassen plus:

Gløg ekstrakt
Lavet på rom, solbærsaft, tranebærsaft, appelsiner, og alle julekrydderierne som hele krydderier.
Sigtes og kommes i den varme rødvin.

Sprængt gris
Har ligget i sukker/salt lage i minimum 24 timer.
Rørt sammen med løg, hvide bønner, brun farin og sennep.
Kommes i et fad, varmes i ovnen og serveres med frisk sennep og et stykke godt brød

Chokoladecreme med syltet appelsin
70 % kakao i chokoladen, rørt op med piskefløde, egen syltet appelsinskræl og vaniljekorn. Smørbar ved stuetemperatur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *