Tilberedt er i Kulhuse fra tirsdag d. 22 december

Og der er mange gode retter og tilbehør til julen og det kolde bord med.

Skal du have den helt rigtige smag i saucen, skal der fond til.
Men først skal saucen laves.
En opbagt sauce er altid godt, lavet på smør (altid smør), hvedemel, fond, sødmælk, salt og kulør. Bliver smagen lidt for fed, så brug lidt af den citronsaft du har i baghånden. Kom lidt i af gangen, til du oplever en ballanceret smag.

Vi har udviklet en andefond kogt på en hel and sammen med selleri, gulerødder og løg. Den er efterfølgende blevet siet.
Vi har også udviklet en grisefond. Den er kogt på ribben og svær, selleri, gulerod og løg.
Indholdet i begge glas er på cirka 350 ml og rækker smagsmæssigt til 8-10 personer

Pickles er eddikesyltede grøntsager. Og er også basen i remoulade.
Vi har pickles med i glas på cirka 350 ml. Skal du lave din egen hjemmelave remoulade, og ønsker også at lave din egen mayonaise, men er måske ikke helt sikker på fremgangsmåden, så kan du se her hvordan du gør: https://youtu.be/oF5Kbpzf1No
Forholdet mellem pickles og mayonaise er cirka 1:1

En ny ande-ret er også med. And med æble, sveske og egen valnød brændevin. God dansk vintermad. Prøv den med kartoffelmos.

Og så er næsten hele vores standard sortiment med.
Kig forbi og se hvad der er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *