FEM FORSKELIGE MIDDAGE

VEGETAR MENU

Tomatsalsa på et stykke ristet brø
Kartoffelsuppe med kokosmælk og harissa
Grillede grøntsager blandet sammen med bulgur og frisk agurk og tomat
Indiske kikærter med kartofler og rørt sammen med røræg
Syltede tyttebær til vaniljeis

DANSK MENU

Tarteletter med kylling, asparges og friske ærter
And med æble og svesker
Klassisk kalvegryde
Svesker i tesirup til fyldige oste
Chokoladecreme til kiks til kaffen

ITALIENSK MENU

Tomatsalasa på ristet brød
Risotto med porto bello svampe
Pastaragout
Kalv med gorgonzolasauce
Grillede syltede figner til is

FRANSK MENU

Andepostej med syltet appelsin på et stykke ristet brød
Coq au vin
Fransk lammegryde
Svesker i tesirup til en fyldig fransk ost
Chokoladecreme til en kiks, serveres til kaffen

ASIATISK MENU

Ramen suppe
Indiske kikærter med kartofler, serveres med røræg oprørt i
And i hoisinsauce
Indisk lam
Syltede abrikoser i rosenvand

Loading cart ...