DET VIL VI MED VORES MAD PÅ GLAS

Mad Der Bare Holder og sundhedskrisen med covid19

Mad skal man have, og gerne i en god kvalitet. Det fortsætter vi med at producerer og sælge på Stændertorvet i Roskilde onsdage og lørdage mellem 8 og 14 Mindre smitterisiko Gryderetter og specialiteterne i vores glas er varmebehandlet til 121 grader, og dermed er indholdet fuldstændigt uden skadelige mikroorganismer. Efter hver varmebehandling vaskes glas af , før der kommer […]

Nye portioner af kendte retter

Efteråret indbyder til mere fyldig mad. Det er der arbejdet med i den sidste uge. Tomatsalsa er den mest solgte ret målt på antallet af glas. God på et stykke brød eller som sauce i en gryde ret. Så den laves hele tiden. Du kan læse mere om den her Tarteletter er en klassisk dansk ret der stammer helt tilbage […]

Efterårsmad

Der er lavet både nye retter og genkendelige klassikere i denne uge. En enkelt vegetarret til en kødfri dag er også kommet med. Gullash og Gris med champignon, pølser og paprika behøver ingen særlig introduktion. Gode velkendte retter med fyldig smag der passer godt til det køligere vejr. And med Syltet appelsin er en gryderet med et tvist. Meget anvendelig […]

Der arbejdes med bedre bruger oplysninger på alle produkter

I en kortere periode er alle vare trukket tilbage fra hjemmesiden. Ønsket er at forbedre de bruger relaterede oplysninger der er om de enkelte produkter. Dels vil det fremadrettet tydligere fremgå hvilke allergener der er tilstede i de enkelte retter (eksempelvis: gluten, soya, selleri mm). Der kan læses mere på fødevarestyrelsens hjemmeside herDels et ønske om at gøre det tydligere […]

Tre nye saucer til sommergrillen eller din fisk

Tre nye saucer til sommergrillen eller din fisk

Sol og varme, sammen med masser af friske grøntsager. Sommeren er herlig i Danmark.Det er tid til friske fisk og kød på grillen Og nu kan du købe tre nye smagsfulde og fyldige saucer med hver deres unikke karakteristik Madagaskar perber sauce Den er lavet på kalvefond der giver saucen fyldighed, med røde aromatiske hele peberkorn og grønne hele Madagaskar […]

Forårets råvare, lettere retter  og nu også fisk

Forårets råvare, lettere retter og nu også fisk

Forår er friske grøntsager, kold mad til varme dage og måske også lidt lettere mad. Det er der kommet fire nye retter til af: Mørksej fiskeboller i citrussauce. Det er råvarerne, der giver smag i denne ret. Fiskebollerne lavet på mørksej indeholder blandt andet løg, knoldselleri, og saucen er blandt andet lavet på skræl fra lime og citron og reven […]

Ændret prisstruktur ved genbrug af glas

Ændret prisstruktur ved genbrug af glas

Bare rolig. Vi genbruger fortsat brugte glas der er købt hos os.  Efter vi er startet med at stå på markedet på Stændertorvet i Roskilde, er prisstrukturen ved genbrug af glas ændret. Hvor det tidligere var en ekstraudgift at betale for glassene er prisen nu indregnet i prisenHvor der tidligere ikke blev betalt for nye glas, svarende til det antal glas […]

Loading cart ...