Varme og kolde frokost retter

Lage til karrysild
Gammeldags modnede sild blandes i dagen før, trækker i køleskab og anrettes på fad med hårdkogte æg og rødløg

Lage til kryddersild
Gammeldags modnede sild blandes i dagen før, trækker i køleskab og anrettes på fad med rødløg og frisk persielle

Indhold til tarteletter
Under opvarmning kommes friske ærter i, lige før anretning i tarteletter

Torskepostej med hvidvin og dildfrø
Anrettes på en grøn salat med stænk af olivenolie

Kyllingeleverpostej
Tilbehør til brød, syltet abrikoser serveres til

Sprængt gris med hvide bønner
Varmes i fad i ovn og serveres med dijon sennep

Svesker i tesirup
Serveres til hårde og fyldiget smagende oste

Chokoladecreme med syltet appelsin
Kan smøres på kiks eller et stykke brød og serveres til kaffen

Loading cart ...