INFORMATIONSARK TIL RETTER

Frokost retter

Infoark Lage til karrysild med stærk karry170 ml

Infoark Kraftig lage til krydersild 170 ml

Infoark Indhold til tarteletter3-4 stk

Infoark Nakkefilet postej med valnød brændevin og mandler 170 g

Infoark Andepostej 170 g

Infoark Kyllingeleverpostej med enebær 170 g

Infoark Indhold til fyldte svampe 170 g

Infoark Laksepostej med saltsyltet lime170 g

Infoark Torskepostej med hvidvin og dildfrø170 g

Infoark Sprængt gris med hvide bønner, 450 g

Forretter

Infoark Tomatsalsa 350 g

Infoark Indhold til rødbederisotto

Infoark Indhold til risotto med Porto Bello

Infoark Indhold til risotto med østershat og gurkemeje

Infoark Indhold Risotto med spansk pølse

Supper

Infoark Hokaido suppe (årstidsbestemt)

Infoark Kold Spansk Tomatsuppe

Infoark Kraftig tomat linse suppe

Infoark Stærk suppe til fisk

Infoark Kartoffelsuppe med Harissa

Infoark Suppe med fennikel og paprika

Pastasauce

Infoark Klassisk paastasauce

Infoark Pasta med chorizo og porto bello svampe

Infoark Pastasauce med pepperoni

Infoark Pastasauce med rødbede og ingefær

infoark Pastasauce med gorgonzola ost, rød chili og spinat

Infoark Pastasauce med rodfrugter og ost

Gryderetter

Infoark And med syltet appelsin

Infoark And i hoisonsauce med sherry

Infoark And med æble svesker og valnødbrændevin

Infoark And med havtorn

Infoark Mørksej fiskeboller i citrussauce

Infoark Spicy indisk kylling

Infoark Kylling i kokosmælk med galangarod

infoark Kylling med paprika, champignon og rødvin

Infoark Hawaii kylling

Infoark Hane med havtorn og karry

infoark Boller i karry

Gris med kantarel og syltet ingefær

Infoark Gris med champignon, paprika og pølser

Infoark Gris med chorizo og svampe

Infoark Gris med æbler og rosmarin

Infoark Stærk nakkefilet med chili og basilikum

Infoark Kalvekød med svampe i gorgonzolasauce

Infoark Kalv med mandler og vanilje

Infoark Klassisk kalvegryde

Kalveragout til pasta

Infoark Chilli con carne

Curry med hakket oksekød

Infoark Gullash

Infoark Oksekød i portersauce

Infoark Oksekød med rødebede og tyttebær i en timian-balsamico sauce

Oksekødsfrikadeller i tomatsauce

Indhold til Marokkansk lam i bulgur

Infoark Indisk lam

Lam i kokossauce med galangarod

Infoark Lam med bacon, appelsin og enebær

Infoark Parkistansk Lam

Infoark Lammecurry med spinat

Infoark Perlehøne med tyttebær og rødbede

Kødfri dage

Infoark Grillede grøntsager til bulgur eller couscous

Infoark Indiske kikærter med kartofler

Infoark Rødbede, kikærter og svampe i blomkålssauce

Infoark Kikærte curry

Infoark Grønkålsfrikadeller i rabarbersauce
(årstidsbestemt)

Desserter og tilbehør

Infoark Chokoladecreme med syltet appelsin, 170 g

Hvis chokoladecreme med chili, 170 g

Infoark Svesker i tesirup med rom, 170 g

Grillede syltede figner, 250 g

Gløg ekstrakt, 250 g

Grog ekstrakt, 250 g

Kirsebærsauce med appelsin, 250 g

Infoark Syltet Tyttebær med stjerneanis, 170 g

Infoark Syltede jordbær med rosmarin, 170 g

Infoark Syltet havtorn med appelsin, 170 g

Loading cart ...