Master Class

Til dig der selv ønsker at lave din egen mad på glas til brug til:

  • Din sejlerferie
  • Din vinterferie
  • Dit sommerhus
  • Din baby uden e-numre
  • Din travle hverdag
  • Din gæstemiddag med mange retter
  • Din studiehverdag
  • Dit behov!

Det er ikke svært. Teknisk set kan du kan lære det på en time. Men længere tid giver større tryghed, og så får du færdig Mad På Glas med hjem, klar til brug i dit eget køkken.

Indhold i Masterclass

Du lære at lave din egen Mad På Glas i en trykkoger, og lære hvorfor det er muligt at opbevare det i måneder og år ved stuetemperatur, til den dag hvor du ønsker at bruge det. Du lære kort sagt den basale varmebehandling konserverings teknik. Og hvorfor du skal have respekt for tiden.

Du lære om hvilke råvare og krydderier der er egnede og hvilke der ikke er egnede til varmebehandlings metoden, ud fra en smagsmæssigt og teksturmæssigt vinkel

Du lære den grundlæggende tilberedning, så du er istand til at overføre din nye viden til dine egne retter med dit eget unikke smagsmæssige udtryk

Du lære at lave et produkt der er bæredygtigt målt på den energi der bruges på tilberedning, målt på genanvendelse af embalage, målt på optimal udnyttelse af råvare og målt på der ikke bruges energi på opbevaring

På kurset vil du lære at tilberede og varmekonserverer 3 retter. Indhold til en forret, en hovedret og en dessert.
Og vi slutter af med at spise sammen, med en ret som du sammen med de andre lære at varme op, lave tilbehør til og anrette

Med hjem fra kurset får du:
– Dine tre glas med tre retter til 2 personer
– Et hæfte med de basale teknikker og 9 opskrifter

Der er mulighed for at købe bogen Mad Der Bare Holder til gunstig pris

Loading cart ...