Ikke kategoriseret

Selv om vi skal holde afstand, kan vi godt spise en god frokost

Vi må ikke være så meget sammen. Det giver kreativitet hos nogle. Jeg hørte om to unge mænd der havde en rødvinsaften sammen – over Facetime. De var sammen på distancen, og havde det vist rigtigt hyggeligt!
For os andre er det ikke nemt at holde stor påskefrokost, når vi helst ikke skal mødes, og iøvrigt holde afstand. Men derfor kan man jo godt spise frokost med de man bor sammen med, og bruge de sociale medier på nye måder.
Vi har indtil flere gode retter til frokostbordet, og vi bringer kontaktløst til hoveddør eller andet aftalt sted. Betaling med mobile pay

Du har mulighed for at købe to lager til sild, en ny og en velkendt: Lage til sherrysild og Lage til karrysild. Du skal selv købe marinerede sild, vi anbefaler gammeldagsmodnede, og skære dem i den størrelse bidder du foretrækker

Du har også mulighed for at vælge 2 postejer. En kyllingeleverpostej med enebær og en Andepostej med syltet appelsin og rom.
Billedet af kyllingeleverpostejen er vist med rødløg. Du kan også prøve med syltet abrikos ovenpå.

Fiskepostej har vi: Torskepostej med dildfrø og hvidvin
Den kan anvedes direkte på et stykke brød, men du kan også bruge den i en grøn salat.

Til den varme del af et frokostbord har vi dels klassikeren: Indhold til tarteletter, og dels en nyere variant: Sprængt gris med hvide bønner.

Er der oste på bordet har vi det søde modspil til de fyldige hårde oste: Svesker i tesirup med rom

I slutningen af måltidet kan det være rart med lidt sødt. Vi har to varianter: Chokoladecreme med syltet appelsin og Syltet pære der kan pyntes med flødeskum og hakkede chokoladestykker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *