Handelsbetingelser

Information om produkter
På www.detholder.dk finder du informationer om  produkter og forslag til tilberedning. Vil du vide mere, så send en mail til kontakt@detholder.dk

Bestilling
Bestil de glas du ønsker og følg betalingsmodulet trin for trin. Ordren er gennemført, når du har godkendt en Paypal overførsel eller skrevet at du først betaler ved personlig levering. Herefter vil du modtage en ordrebekræftelse som bekræftelse af din bestilling, i din mailbox.

Betaling
Du kan betale med  PayPal og ved personlig levering også med Mobile Pay eller kontanter.

Reklamationer
Vi tilstræber en høj ensartet kvalitet og en god smagsoplevelse hver gang, du handler hos Mad Der Bare Holder. Vi hører altid gerne fra dig, hvis der noget, du er utilfreds med, eller som du synes, vi kan gøre bedre. Har du reklamationer til din levering, kan du kontakte os på kontakt@detholder.dk. Reklamationer skal foretages hurtigst muligt efter modtagelse af pakken eller ved manglende levering af pakken. Det gælder både i relation til levering af pakken og til indholdet i pakken. Husk at oplyse din ordre nummer til en hurtig behandling af din henvendelse og give dig en bedre service. En reklamation vil altid blive besvaret via mail. På fødevarer er reklamationsretten varens naturlige holdbarhed.

Risikoen for varerne
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er leveret på din adresse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiget på grund af hændelige forhold, til dig.

Fortrydelsesret
Da Mad Der Bare Holder leverer fødevarer er der ingen fortrydelsesret i henhold til Forbrugeraftaleloven § 17, stk. 2, nr. 1.

Sikkerhed

Cookies
På www.detholder.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dens funktionalitet.

Webshoppen www.detholder.dk drives af firmaet:
Mad Der Bare Holder
Sct. Nilsvej 15
3550 Slangerup
CVR nr.: 36276576
Tlf. nr.: 53810959
Mail: kontakt@detholder.dk

Forbehold for ændringer:
Mad Der Bare Holder forbeholder sig ret til at ændre og opdatere priser, regler og betingelser, der gælder for denne webshop. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om evt. ændringer.