Skip to content

  • Forside
  • Standardsortiment
  • Næringsindhold standardsortiment
  • INFORMATIONSARK TIL RETTER
  • Private Dinner
  • Master Class
  • Kontrolrapport fra Miljø og Fødevarestyrelsen
  • Bog
  • Kontakt

INFORMATIONSARK TIL RETTER

  1. Home
  2. INFORMATIONSARK TIL RETTER

INFORMATIONSARK TIL RETTER

Frokost retter

Infoark Indhold til tarteletter

Infoark Sprængt gris med hvide bønner

Gryderetter

infoark Kylling med paprika, champignon og rødvin

infoark Boller i karry

Infoark Gris med champignon, paprika og pølser

Infoark Kalvekød med svampe i gorgonzolasauce

Infoark Klassisk kalvegryde

Infoark Gullash

Infoark Lam med bacon, appelsin og enebær

 

Kødfri dage

Infoark Indiske kikærter med kartofler

Infoark Kikærte curry

Infoark Grønkålsfrikadeller i rabarbersauce
(årstidsbestemt)

Nøddefrikadeller i champignonsauce

Paprikagryde med halloumi

Curry med halloumi

Desserter og tilbehør

Infoark Chokoladecreme med syltet appelsin

Infoark Svesker i tesirup med rom

Grillede syltede figner

Infoark Syltet havtorn med appelsin

Seneste indlæg

  • Tilberedt er i Kulhuse fra tirsdag d. 22 december
  • Nu kan du bestille julekassen til det kolde bord
  • Enkeltstående pick-up i Roskilde
  • Det går fremad med webshoppen
  • Selv om vi skal holde afstand, kan vi godt spise en god frokost

Tilmeld nyhedsbrev

Navn og din e-mail adresse nedenunder
Loading
  • Bland selv kasse
  • Bog
  • DET VIL VI MED VORES MAD PÅ GLAS
  • Handelsbetingelser
  • HER KAN DU KØBE MAD PÅ GLAS
  • INFORMATIONSARK TIL RETTER
  • KONTAKT
  • Kontrolrapport fra Miljø og Fødevarestyrelsen
  • Lær at lave mad på glas
  • Mad Der Bare Holder fokuserer på faste retter, udvikling af ny indpakning og skifter navn
  • Månedskassen
  • Master Class
  • Min Konto
  • Næringsindhold standardsortiment
  • Nyheder og blog
  • Om mad på Glas
  • Private Dinner
  • Standardsortiment

Copyright ©2022 . All rights reserved. Powered by WordPress & Designed by Cyclone Themes